Задайте ново темпо на вашия бизнес с помощта на дигиталната трансформация и DocuWare – 

съвременна система за управление на бизнес информация и автоматизация на процеси.

Системата DocuWare ви позволява да оптимизирате всички етапи на обработката на документи, достъпа и намирането на информация, улеснява съвместната работа и ефективното протичане на работните процеси.

Автоматизация и прозрачност на процесите

DocuWare позволява създаването на ясно структурирани процеси за управление на информация. По този начин работата се систематизира, обработката на документи се извършва електронно и автоматично следва предварително зададена последователност. Оторизираните потребители имат възможност да проследят движението на документа и напредъка на всяка една задача.

Сигурност и контрол на данните

Внедряването на система за управление на фирмената информация гарантира максимална защита на вашите данни и сигурното им съхранение в Cloud-а или на ваш сървър. Благодарение на различните нива на достъп се осигурява необходимият контрол върху разпространението на поверителна информация от всякакъв характер. По този начин вашият електронен архив е перманентно защитен от посегателство, както и от различни бедствия.

По-висока ефективност при съвместна работа

Внедряването на DocuWare във вашата компания ви позволява да намерите максимално бързо информацията, която ви е необходима. Документите са лесно достъпни за всички оторизирани потребители, което им дава възможност да работят заедно върху споделените файлове, да добавят бележки и анотации, коментари, да маркират отделни места в текста и да поставят електронни печати.

Мобилност

С DocuWare вие получавате възможността да управлявате дистанционно документите и информацията в компанията си. Независимо дали сте в офиса, вкъщи или на път, единственото, което ви трябва, е връзка с интернет. Получавате достъп до системата по всяко време на денонощието и от всяка точка на света, осигурявайки си спокойствието, че работният процес няма да спре, ако не сте в офиса.