Nemetschek Nemetschek

Кои сме ние и как си сътрудничим с DocuWare

Над 20 години ние от Немечек България работим в тясно сътрудничество с DocuWare, за да предоставим на професионалисти от цял свят иновативна система за управление на документи и бизнес процеси.

Кои сме ние

Немечек България е една от първите самостоятелни софтуерни компании в България, с над 20 години опит в разработката на специализирани бизнес решения за компании от цял свят. Екипът ни се състои от над 300 професионалисти. Нашата мисия е да създаваме високотехнологични продукти, които улесняват работата и развиват бизнеса на различни организации.

Кои са DocuWare

DocuWare е една от водещите компании в световен мащаб, които предлагат софтуер за дигитално управление на документи и процеси. Компанията е създадена през 1988, като нейни решения се предлагат в 90 държави, локализирани са на 16 езика (включително български) и имат над 500,000 потребители в десетки хиляди организации.

Сътрудничеството

DocuWare са сред първите партньори на Немечек България. Сътрудничеството между двете компании вече се простира в две десетилетия, като по-голямата част от системата се разработва от R&D екип на Немечек България, а компанията предлага и консултации, внедряване и поддръжка на софтуера.

От 2002 DocuWare притежават 20% дял в Немечек България. През 2019 японската технологична корпорация Ricoh придобива DocuWare, както и техния дял в Немечек България.

През 2020 DосuWаrе взимат решение да ocнoвaвaт нoвия cи цeнтъp зa тexнoлoгични ĸoнcyлтaции и cъпopт нa ĸлиeнти oт peгиoнa нa Eвpoпa, Близĸия Изтoĸ и Aфpиĸa именно в България. Toй щe бъдe изгpaдeн и мeнaжиpaн oт Heмeчeĸ Бългapия.

Съc cъздaвaнeтo нa цeнтъpa DocuWare екипът в Немечек България зaтвapя ĸpъгa – oт paзpaбoтвaнeтo нa cиcтeмaтa, пpeз пpeдлaгaнeтo и внeдpявaнeтo й нa бългapcĸия пaзap дo тexнoлoгичнoтo ĸoнcyлтиpaнe нa ĸлиeнтитe и нa външни пaзapи.

Заявете вашето демо

Заявете напълно персонализирана безплатна демонстрация на възможностите на DocuWare.