Немечек България

Немечек България е една от първите самостоятелни софтуерни компании в България, с близо 20 години опит в разработката на специализирани бизнес решения за компании от цял свят. Екипът ни се състои от над 250 професионалисти, чиято мисия е да създават високотехнологични продукти, които улесняват работата и развиват бизнеса на различни организации.

DocuWare Group е наш партньор от повече от 15 години. По-голямата част от продуктите им се разработват при нас, като същевременно спомагаме за разпространението им като техен оторизиран дистрибутор.

www.nemetschek.bg

Logo

DocuWare Group

DocuWare е една от водещите компании в световен мащаб, които предлагат софтуер за електронно управление на информация и процеси. Компанията е създадена през 1988 г., а решенията и се предлагат в 70 държави, локализирани са на 16 езика и имат над 500,000 потребители в приблизително 18 000 организации. В България DocuWare се разработва от 1998 г. от професионалистите на Немечек България и се предлага на пазара от 2000 г.

От DocuWare Group вярват, че документите са много повече от хартия и че съдържат огромен потенциал, който може да бъде отключен чрез интелигентното им управление.

www.docuware.com

Logo

Изпращайки своите контакти, Вие ни предоставяте правото да съхраняваме и използваме данните Ви за целите на събитието, както и за последваща информация, свързана с предстоящи събития и активности на Немечек България.