Services Services

Анализ, имплементация,
поддръжка – насреща сме

Предлагаме набор от професионални услуги по анализ на работните процеси, внедряване на DocuWare и интеграция с други системи.

Нашият екип винаги е отворен и за консултации и поддръжка на вече инсталирания софтуер.

С какво можем да сме ви полезни?

Доверете се на нашия 20-годишен опит – ние ще ви помогнем с анализ на работните процеси, имплементиране на DocuWare във вашите екипи, внимателно настройване на системата и нейната поддръжка.

Icon

Анализ

Първата крачка към оптимизирането на работните процеси и управлението на информация е анализът на настоящето положение. Нашият екип от професионалисти ще дефинира проблемни области и такива, които подлежат на подобрение. Впоследствие ще бъде изготвен документ с план за действие (Blueprint).

Icon

Имплементация

Анализът на работните процеси, дефинирането на конкретни области, подлежащи на оптимизация, и изготвянето на конкретен план за внедряване могат ясно да начертаят най-подходящото решение за вашата компания. Конкретни стъпки за внедряване на DocuWare са настройка, конфигурация, тестово внедряване, експлоатация.

Icon

Интеграция

Съвременната работа в повечето организации изисква ежедневното използване на различни софтуерни приложения. Едно от предимствата на DocuWare е всеобхватността му. DocuWare лесно може да се превърне в централната система, която да обединява информацията, постъпваща от останалите софтуерни решения, които използвате.

Icon

Поддръжка

Екипът ни от професионалисти предлага консултации и поддръжка, както във връзка с правилното използване на системата и отстраняването на неизправности при работата Ѝ, така и във връзка с подобрение, надграждане, преконфигуриране и доставка на нови версии.

Icon

Допълнителни услуги

Наличието на силна експертиза в сферата и необходимия човешки потенциал ни предоставя възможността да бъдем максимално гъвкави в услуга на своите клиенти. При нужда от допълнителна функционалност, Немечек България може да ви съдейства с технически познания и опит за нейното създаване.

Contacts icon

Ние имаме отговори на вашите въпроси

Не се колебайте да се свържете с нас във връзка с всички въпроси, които имате относно DocuWare и управлението на документи.