Remote work Remote work

Дистанционната екипна работа е новата норма

Тенденцията е очевидна. Все повече екипи работят дистанционно или се ориентират към хибриден модел на работа. Вече е задължително всяка компания да осигури нужните условия за непрекъсната екипна работа от разстояние.

Какво е дистанционна екипна работа?

Image Image

При дистанционната екипна работа не е задължително всички от екипа да са заедно в едно и също офисно помещение. Вместо това, те са свързани дигитално, като работните процеси се осъществяват посредством мобилни устройства, приложения и други технологии. Това спомага съвместната работа и непрекъснатия работен ритъм, независимо къде се намират хората от екипа.

Екипната работа преди пандемията

Според американското Bureau of Labor Statistics, през 2017 и 2018 едва около 29% от служителите изобщо са имали възможността да работят от вкъщи, а едва около 25% са се възползвали от тази опция.

Изследване на DocuWare, проведено сред 534 компании след началото на пандемията, потвърждава, че те не са били подготвени за възникналите работни предизвикателства.

Icon

от запитаните компании били дигитализирали фирмената си информация

Icon

от фирмите били автоматизирали финансовите и счетоводни процеси

Icon

компании не били започнали никакви процеси по дигитализиране на работните процеси или осъществяване на дистанционна работа

Icon

заявили, че служителите трудно се свързвали помежду си и важната информация не достигала до всички в екипа

DocuWare за ефективна дистанционна екипна работа

Благодарение на автоматизираните работни процеси и леснодостъпния дигитален архив, DocuWare осигурява на всеки екип възможността за постоянно взаимодействие, придвижване на документи и тяхното архивиране в напълно защитена среда.

Image Image
Icon

Отвсякъде

Все по-често един или повече участници в екипа ще се възползват от възможността да работят от своя дом. Или от плажа. DocuWare им гарантира централизиран, лесен достъп до всички документи и работни процеси.

Icon

По всяко време

Независимо дали е обедно време или късна вечер, DocuWare ви дава възможност да не прекъсвате взаимодействието и работните процеси. Дигиталният архив е на ваше разположение – 24 часа в денонощието.

Icon

От всяко устройство

Един от основните плюсове на DocuWare като решение за дистанционна екипна работа е възможността да го ползвате на: смартфон, таблет, лаптоп, PC, Mac, Windows, iOS, Android. Изобщо, от всяко устройство и с всяка операционна система.

Icon

Работа в Cloud

DocuWare работи еднакво добре на всички платформи. Но без съмнение използването на облачни услуги е най-подходящо за дистанционната екипна работа, затова ви препоръчваме DocuWare Cloud.

Заявете вашето демо

Заявете напълно персонализирана безплатна демонстрация на възможностите на DocuWare.