Remote work Remote work

Удобна и ефективна дистанционна работа с DocuWare

Всяка съвременна компания се нуждае от правилни софтуерни инструменти, които да гарантират удобството и ефективността на работата, независимо дали служителите са в един офис, или на десетки различни локации. DocuWare осигурява непрекъснати работни процеси и достъп до цялата фирмена документация: по всяко време, навсякъде, на всяко устройство.

Лесен достъп. Пълна сигурност.

Системата за управление на документи и автоматизация на работни процеси на DocuWare ви гарантира достъп до вашата най-важна бизнес информация – моментален и без значение къде се намирате.

Image Image

Продажби на терен

Архивираните имейли, оферти, фактури, предложения, договори и презентации са достъпни, когато сте на път, в офиса на клиент или на среща с бизнес партньор.

Пътуващи мениджъри

Договори, HR документи, финансови отчети и презентации са на един клик разстояние, когато мениджърите са извън офиса. Достъпвайте DocuWare еднакво лесно на вашия смартфон, таблет и лаптопи.

Image Image
Image Image

Работа от вкъщи

Отделните служители, както и цели екипи работят от вкъщи по-често от всякога. Забравете за бавните VPN връзки и съхранени на сървъри файлове. DocuWare осигурява централизиран, незабавен достъп до документи и работни процеси.

Разпръснати офиси

DocuWare гарантира потока на информация между всички екипи, независимо от местоположението на офиса им. Бързите, Cloud базирани процеси осигуряват максимално добра съвместна работа.

Image Image

Мобилната и разпръснатата работна сила са новите бизнес стандарти

Все повече хора работят директно на мобилни устройства, а повече екипи от всякога работят дистанционно.

DocuWare анкетира 534 собственици и мениджъри на компании относно това дали служителите са работили дистанционно по време на отминалата пандемия. Около 29% отбелязват, че някои служители са работили от вкъщи, а 30% споделят, че всички служители са работили от вкъщи. Това означава, че почти 60% от фирмите работят с дистанционна работна сила.

Мобилната и разпръснатата работна сила са новите бизнес стандарти

mobile-work
e-book e-book

Изтеглете пълната електронна книга, за да разберете какви проблеми срещнаха онези организации, които не бяха подготвени за дистанционната екипна работа.

Изтеглете тук

DocuWare за ефективна дистанционна екипна работа

Благодарение на автоматизираните работни процеси и леснодостъпния дигитален архив, DocuWare осигурява на всеки екип възможността за постоянно взаимодействие, придвижване на документи и тяхното архивиране в напълно защитена среда.

Image
Image
Icon

Отвсякъде

Все по-често един или повече участници в екипа ще се възползват от възможността да работят от своя дом. Или от плажа. DocuWare им гарантира централизиран, лесен достъп до всички документи и работни процеси.

Icon

По всяко време

Независимо дали е обедно време или късна вечер, DocuWare ви дава възможност да не прекъсвате взаимодействието и работните процеси. Дигиталният архив е на ваше разположение – 24 часа в денонощието.

Icon

От всяко устройство

Един от основните плюсове на DocuWare като решение за дистанционна екипна работа е възможността да го ползвате на: смартфон, таблет, лаптоп, PC, Mac, Windows, iOS, Android. Изобщо, от всяко устройство и с всяка операционна система.

Icon

Работа в Cloud

DocuWare работи еднакво добре на всички платформи. Но без съмнение използването на облачни услуги е най-подходящо за дистанционната екипна работа, затова ви препоръчваме DocuWare Cloud.