Secure archiving Secure archiving

Сигурно архивиране на вашите документи

Повече от всякога, компаниите имат нужда от висока защита при архивиране на фирмената информация. DocuWare ви осигурява леснодостъпен и сигурен дигитален архив, в който се съхраняват данните на служителите, договорите, фактурите и всякаква друга информация и данни, които е важно да не бъдат компрометирани.

Ползите от сигурното архивиране

Когато критично важната фирмена информация като договори, наеми и фактури e сигурно архивирана и правилно подредена, вашата компания е защитена от кражби, атаки и случайни загуби, които биха могли да ви навредят значително.

Icon

Забравете за хартията

Дигитализираната информация, съхранявана със сигурен електронен архив, ще ви помогне да се отървете от купчините разпечатани документи в офиса. Освен това, никога няма да изгубите договор.

Icon

Бъдете готови за одит

Сигурното архивиране означава, че не само знаете къде се намира всеки един документ, но също така, че той е правилно подреден, лесен за достъп и ще улесни фирмената подготовка за одит.

Icon

Посрещнете екстремните ситуации

Природните бедствия или атаките от недоброжелатели могат буквално да унищожат неподготвените компании. Сигурното архивиране гарантира лесно възстановяване на данни – така ще сте готови за всяка непредвидена ситуация.

Защо хиляди компании се доверяват на DocuWare за съхранение на документи

Image

Бързо и детайлно търсене

Откривайте всеки документ или група документи за секунди. Можете да избирате между търсене по думи в текстовото съдържание или по индекс данните на документа.

Перфектна интеграция с Microsoft Outlook

Архивирайте сигурно и организирайте своите най-важни работни имейли директно от Microsoft Outlook.

Image
Image

Интеграция с ERP, CRM и други приложения

Осигурете си достъп до документите отвсякъде, по всяко време, на всяко устройство и платформа.

Заявете вашето демо

Заявете напълно персонализирана безплатна демонстрация на възможностите на DocuWare.