Salutions Salutions

Управление на документи и сигурно архивиране.
Навсякъде и по всяко време.

DocuWare е водещо софтуерно решение, използвано от хиляди фирми и стотици хиляди потребители по цял свят. С DocuWare ще автоматизирате напълно редица досадни, извършвани ръчно работни процеси и ще подредите хаотично натрупаните хартиени документи в сигурен и лесен за използване дигитален архив.

DocuWare помага на малки, средни и големи компании да подобрят начина, по който техните екипи си взаимодействат, задавайки нов темп на техния бизнес.

Как DocuWare ще помогне на вашата компания

Contract management Contract management

Управление на договори

Все по-често един или повече участници в екипа ще се възползват от възможността да работят от своя дом. Или от плажа. DocuWare им гарантира централизиран, лесен достъп до всички документи и работни процеси.

Вижте повече

Управление на HR документи

DocuWare е изключително полезен при обработката и съхранението на различни по вид документи, свързани с вашите служители – досиета, препоръки, молби за отпуск и сертификати.

Вижте повече
Hr documents Hr documents
Invoice management Invoice management

Управление на фактури

Благодарение на DocuWare екипите могат да индексират фактури с помощта на изкуствен интелект, да автоматизират работните процеси чрез дигитално насочване на документи и данни за проверка и одобрение, лесно и сигурно съхраняват, архивират и намират дигитални документи.

Вижте повече

Сигурно архивиране

Повече от всякога, компаниите имат нужда от сигурно архивиране на най-важните документи. С DocuWare можете да сте уверени, че данните на служителите, финансовата информация и всички договори ще бъдат подредени и предпазени от посегателство в централизиран дигитален архив.

Вижте повече
Secure archiving Secure archiving
Remore work Remore work

Дистанционна работа

Все повече екипи работят дистанционно или се ориентират към хибриден модел на работа. Вижте как DocuWare ще ви помогне да осигурите непрестанна екипна работа от разстояние.

Вижте повече

Решения за малки и средни компании

Една от причините за успеха на DocuWare е възможността за модификации на системата. Тъй като може да бъде настроена според конкретните нужди на клиента, DocuWare е особено подходящ за малки и средни компании – дори ако в тях има под 10 служители.

Вижте повече
Solution for small companies Solution for small companies
Platforms Platforms

Платформи

Можете да използвате DocuWare с всичките му функционалности както на своите сървъри, така и на мобилни устройства. На всички екипи, които искат да са в крак с времето и да се възползват максимално от възможностите на системата, препоръчваме DocuWare Cloud.

Вижте повече

Заявете вашето демо

Заявете напълно персонализирана безплатна демонстрация на възможностите на DocuWare.