HR documents HR documents

Удобен достъп до важната информация за служителите

Доставете ново ниво за експертиза, прозрачност и добавена стойност на вашите колеги. Стотици компании по цял свят използват DocuWare, за да централизират, подредят и подсигурят данните на своите служители. По този начин те подобряват управлението на човешки ресурси – от наемането, през годишните им оценки, та чак до пенсионирането им.

Всичко започва с документите на служителите

Началото е просто – осигурете централизиран, сигурен архив за документите на всеки служител. След което стандартизирайте процесите и стъпките по одобрение на тези документи.

Icon

Търсене на служители

Създайте работна позиция в системата DocuWare, добавяйте там получаваните документи за кандидатстване и получете обратна връзка от всички, намесени в одобрението на кандидати.

Icon

Таланти в резерв

Създайте централизирана база от квалифицирани кадри за настоящи и бъдещи позиции. Търсете лесно в CV-та и мотивационни писма.

Icon

Първи стъпки

Осигурете възможно най-доброто начало на новите колеги във фирмата, като сведете до минимум бумащината и бъдете сигурни, че ще им бъдат осигурени всички материали и техника.

Icon

Оценки на работата

Следете представянето на служителите, оценявайте представянето им още от първите дни и провеждайте подредени разговори.

Icon

Управление на почивките

Дайте възможност на служителите сами да заявяват своите почивни дни или болнични – и откривайте цялата информация на едно място.

Icon

Съответствие със стандартите

Гарантирайте сигурността на чувствителната информация посредством оторизиране на достъпа до нея и пълното съответствие с HIPAA, GDPR и други стандарти.

Icon

Сертификати

Управлявайте сертификатите и задавайте напомняне за подновяване на сертификати за всички служители, включително стажанти.

Забравете стотиците натрупани папки с листа. Съберете на едно място CV-та, документи за изплатени заплати и данъци, оценки на представянето и други документи в централизиран, лесен за търсене архив.

Когато е нужно, ползвайте тези документи в автоматизирани процеси, включващи ръководството и служителите.

Основни ползи за вас и вашия отдел Човешки ресурси

Демонстрирайте експертиза

Убедете новопостъпващите служители във вашата експертиза, за да могат те да следват ясно дефинираните работни процеси. Осигурете им ги с DocuWare и изградете доверие във вашите способности.

Фокусирайте се върху резултатите

Концентрирайте се върху най-важните неща в отдел Човешки ресурси: да помагате на колегите още при интервютата с тях, при първите им стъпки в компанията, когато им предстои оценка на работата и т.н.

Image Image

Осигурете прозрачност

Вашите колеги ценят високо прозрачността и балансираното отношение към тях. Осигурете си обективност дори при вземане на най-трудните решения, като гарантирате сигурността на документите и ефективни процеси по одобрението им.

Бъдете готови за изключенията

При човешки ресурси винаги има изненади и изключения. Възможността винаги да променяте и адаптирате процесите на DocuWare гарантира, че вие ще бъдете готови за всяка ситуация.

Огромни крачки във всекидневната ви продуктивност

Icon

Забравете хартията

Отървете се от разпечатаните документи веднъж и завинаги. Превърнете купчините хартия в удобен дигитален архив, в който ще търсите всичко безпроблемно.

Icon

Сигурна лична информация

Защитете себе си, служителите и цялата компания чрез ограничени права за достъп и криптиране на информацията.

Icon

Дигитализирайте формулярите

Превърнете досадните PDF и хартиени формуляри в ефективни уеб формуляри. Спестете време от безсмислено попълване на едни и същи данни.

Icon

Осигурете достъп

Всеки от Човешки ресурси може да достъпва цялата информация отвсякъде и по всяко време. И всеки служител има подобен достъп до своята лична информация.

Icon

Вижте всички версии

Осигурете си пълен контрол върху документите, редактирани от множество хора. Всчки версии на документа са записани и на ваше разположение.

Icon

Съхранете вашата информация

Ако промените вашите ERP и ЕCM системи или премесите офиса си, това няма да се отрази на вашите документи. Архивът на DocuWare винаги ще бъде с вас.

Заявете вашето демо

Заявете напълно персонализирана безплатна демонстрация на възможностите на DocuWare.