background-image
background-image

10 години в Cloud

От 2012 насам, DocuWare предлагат Cloud решения,
които са
ефективни, модерни и сигурни!

Възползвайте се от този изключителен опит и
технологична иновация!

Ефективни и сигурни

Над 6000 компании и организации по цял свят се доверяват на
Cloud решенията на DocuWare

Преди десет години DocuWare започнаха да предлагат SaaS (Software as a Service). На практика те бяха първата софтуерна компания в Document Management индустрията, която започна развитието на Cloud решения. И с визионерско постоянство продължи тези изключително успешни разработки. Днес DocuWare Cloud е доказало ефективността си при дигитализиране на работни процеси и документация, което гарантира по-оптимизирано екипно взаимодействие и максимално сигурно управление на ключова фирмена информация.

Отпразнувайте 10-годишнината на DocuWare Cloud като се възползвате максимално от лесната за употреба, интуитивна система за управление на документация, която ще ви помогне да автоматизирате досадните ежедневни офисни задачи.

Като дългогодишен партньор на DocuWare, Немечек България ще бъде вашият опитен водач в това дигитално пътуване.

Защо DocuWare Cloud?

cloud-icon

Значително намалени разходи

cloud-icon

Изключително лесна поддръжка

cloud-icon

Без нужда от инвестиции в хардуер и
ИТ инфраструктура

cloud-icon

Гъвкавост

cloud-icon

Автоматичен ъпдейт на най-новата
софтуерна версия

cloud-icon

Улеснено администриране

cloud-icon

Максимална сигурност

cloud-icon

Достъпност отвсякъде, по всяко време

Още за предимствата на
DocuWare Cloud

Днес развитието на Cloud инфраструктурата е достигнало впечатляващи нива на надеждност, сигурност и гъвкавост. Така могат да бъдат избегнати сериозните рискове, заради които в предишни години множество компании нямаха доверие на Cloud технологията.

Благодарение на работата в Cloud, дори и най-малките компании могат да обработват, анализират и гарантират сигурността на огромни обеми от данни.

Предварително конфигурираните решения на DocuWare ще ви помогнат да не губите ценно време при имплементирането на софтуера. Те са модулни и изцяло Cloud базирани, което прави внедряването им бързо и безпроблемно, максимално улеснява софтуерната поддръжка и елиминира нуждата от допълнителните разходи за сървъри и хардуер.

През последните години компании по целия свят са изправени пред предизвикателства за тяхната сигурност, които само преди 10 години бяха напълно непознати. Заради опасността от хакери и вируси, както и нуждата от съобразяване с разпоредби за поверителност като GDPR и CCPA, Cloud базираните софтуерни решения стават все по-предпочитани. Специфичната разработка на DocuWare Cloud дава възможност да се възползва максимално от възможностите и безпрецедентната сигурност на платформата Microsoft Azure. Например, DocuWare Cloud използва способността на Azure да идентифицира нови заплахи за сигурността в реално време, благодарение на глобална система за осигуряване на киберсигурност.

И малко числа

DocuWare предлага удобство – от инсталацията му до всекидневната употреба, а гъвкавостта и възможностите му са наистина изключителни. Клиентите ценят високо тези характеристики, както можете да се уверите от представените по-долу данни (от януари 2022). Можете да видите, че в 178 държави ползват SaaS услуги от DocuWare, а от 2016 насам наблюдаваме значително увеличение на Cloud клиентите на годишна база.

rise
pioneer

Искате ли да разберете
повече за
DocuWare Cloud?
Свържете се с нас!

Нашият екип ще отговори на всички ваши въпроси и ще подготви персонализирана демонстрация на софтуера. Така най-добре ще можете да видите защо DocuWare е предпочитаният начин, по който хиляди фирми по цял свят дигитализират своите документи и оптимизират работата с тях.

cloud-image

Просто попълнете контактната форма и ние ще се свържем с вас.

Име и фамилия*

Телефон*

Фирма*

Имейл адрес*

Как разбрахте за нас?*

Вашето съобщение*

Изпращайки своите контакти, вие ни предоставяте правото да съхраняваме и използваме данните ви за целите на вашата заявка, както и за последваща информация, свързана с предстоящи събития и активности на Немечек България. Съобразно действащото законодателство, вие имате възможност да прекратите предоставеното право по всяко време.
cloud-image