Обратно към всички статии

25.05.2021

| Новини

DocuWare интегрира технологията на DocuSign за още по-сигурни електронни подписи

DocuWare интегрира технологията на DocuSign за още по-сигурни електронни подписи

За да улесни работата на своите потребители и да направи подписването на електронни документи възможно най-сигурно, DocuWare започна стратегическо сътрудничество с американската компания DocuSign.

От години базираната в Калифорния DocuSign разработва и предлага eSignature - един от най-популярните и безрискови начини за електронно подписване - на всяко устройство, от всяка точка на света, по всяко време. До момента компанията има над 750 000 клиенти, както и стотици милиони потребители в 180 държави.

Благодарение на стратегическото си партньорство с DocuWare, електронното подписване ще достигне до още повече фирми и организации, гарантирайки плавен работен процес и възможно най-безпроблемно придвижване на договори и документи. Желаещите да се възползват от eSignature ще могат да избират от различни абонаментни планове, в зависимост от нуждите и броя потребители в работните екипи. Във всеки документ ще могат да бъдат добавяни различни места за подпис, както и опция за повече подписващи. Подписите могат да бъдат в случаен ред, или пък да бъдат специфично подредени и приоритизирани.

За да бъде осигурено максимално ниво на сигурност, DocuSign дава възможност за различни видове автентикация. Тя може да включва поредица от въпроси, базирани на предварително предоставени от потребителя данни, като съобщенията за удоствоеряване на автентичността могат да бъдат получавани по имейл, телефон и SMS. 

Новите възможности за електронно подписване ще бъдат достъпни за всички, ползващи облачните решения на DocuWare.

"Електронните подписи са ключов елемент за плавното протичане на бизнес процесите. Особено сега, когато процесите, базирани на хартиени документи, са силно ограничени", обяснява президентът на DocuWare - д-р Михаел Бергер. "Бързината, с която могат да бъдат подписвани договори, благодарение на електронното подписване, е важен аспект от дигиталната трансформация, който може да бъде полезен на всякакъв вид потребители", добява Бергер.

Ако желаете да научите повече за DocuSign и DocuWare, свържете се с нас и заявете демонстрация

contact-us

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Име и фамилия*

Имейл*

Телефон*

С какво можем да Ви помогнем?*

Изпращайки своите контакти, вие ни предоставяте правото да съхраняваме и използваме данните ви за целите на вашата заявка, както и за последваща информация, свързана с предстоящи събития и активности на Немечек България. Съобразно действащото законодателство, вие имате възможност да прекратите предоставеното право по всяко време.