Обратно към всички статии

Как уеб формите ще направят работата с документи бърза и лесна

Как уеб формите ще направят работата с документи бърза и лесна

Уморени сте от неминуемите грешки при ръчно въвеждане на данни? Искате да си спестите часове досадна работа, които да вложите в по-смислени и важни задачи? DocuWare има точно онова, което търсите! Запознайте се с уеб формите – един лесен и изключително удобен начин за автоматично и точно попълване на данни, което ще улесни значително работата ви с всички формуляри, бланки и договори.

С какво ще ви улеснят уеб формите? 

С толкова много неща! Уеб формите елиминират:

  • Времето, прекарано в попълване на хартиени форми или преписване на информация от тях
  • Цялото ръчно въвеждане на данни
  • Ужасно нечетливия почерк
  • Липсата на прозрачност в работните процеси
  • Трудностите при ефективното събиране и споделяне на информация при дистанционна работа

Кога са ви необходими уеб форми?

Клиентите на DocuWare използват модерни уеб форми за всичко – от наемане на служители до управление на договори, правене на поръчки, пускане на молби за отпуск и за обучение, правене на заявки за аванс, отчитане на командировъчни, създаване на заявка за нов доставчик... Както виждате, приложенията им са наистина впечатляващи.

Формите подобряват ефективността на всяка бизнес дейност, която включва събиране на информация от служители, клиенти и други външни източници. Използването на онлайн форми има още по-голямо въздействие, когато те се комбинират с автоматизирани работни прпоцеси и интеграция с други специализирани софтуерни системи.

 

 

Ето няколко примера:

Въвеждане на нови служители

Процесът на въвеждане на нов служител включва специфично обучение, свързано с индустрията, което трябва да бъде завършено през първите четири седмици от наемането. Всяка седмица новите служители получават подготвени предварително от вас уеб форми с линкове към онлайн курсове и друга информация. Те завършват курсовете и правят тест. Техният резултат се записва в друга уеб форма . HR отделът получава уведомление дали всяка седмична задача е завършена, за да могат да проследят представянето на всеки в детайл.

Ефективно и удивително лесно одобрение на договори

Да вземам за пример голяма верига американски хотели и казина. Там всекидневно е нужно да бъдат одобрявани хиляди договори - за различни услуги и със съвсем различни характеристики.

Някои договори изискват одобрение от централното управление, а други не. Преди въвеждане на уеб формите на DocuWare, договорите са били обработвани в централния офис, което водило до загуба на време и немалко грешки, костващи средства и дори повече загубено време. Сега всичко става изключително лесно, благодарение на удобни за ползване онлайн форми, благодарение на които се индексират различните договори и допълнително се определя дали и как да бъде препращани за електронно одобрение.

По-бърз процес на обработка на поръчки

В компания за лизинг, целият персонал по продажби носи таблети при посещения на клиентски обекти. Те въвеждат информация за контакти на клиента, срок на лизинга и поръчаните продукти. Клиентът подписва електронната форма. Тогава това задейства автоматизиран процес, който уведомява склада, че оборудването трябва да бъде изпратено. Екипът по продажби вече не пътува напред-назад до офиса с документи. А времето за обработка на поръчка до доставка е намалено от 2-3 седмици на 4 дни.

Още по-добри уеб форми

Лесно и бързо можете да създавате нови форми, използвайки интуитивния редактор на DocuWare Forms. Така системата ви дава възможност да правите прости и лесни, напълно индивидуализирани според вашите нужди форми, които на практика отговарят точно на спецификата на вашата компания, независимо от нейната големина и сфера на дейност.

Прегърнете промяната

Присъединете се към хиляди клиенти на DocuWare, които вече използват удобни, стандартизирани уеб форми вместо остарели хартиени документи, трудни за навигация PDF файлове и податливо на грешки ръчно въвеждане на данни.

За да научите повече, заявете персонализирана демонстрация.

contact-us

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Име и фамилия*

Имейл*

Телефон*

С какво можем да Ви помогнем?*

Изпращайки своите контакти, вие ни предоставяте правото да съхраняваме и използваме данните ви за целите на вашата заявка, както и за последваща информация, свързана с предстоящи събития и активности на Немечек България. Съобразно действащото законодателство, вие имате възможност да прекратите предоставеното право по всяко време.