Обратно към всички статии

Възможността за дистанционна работа никога не е била по-важна

Възможността за дистанционна работа никога не е била по-важна

Събитията от последните дни донесоха много промени за всеки един от нас в личен и работен план. Добрата новина е, че светът никога не е бил по-свързан и технологиите могат да ни помогнат да се справим със ситуацията. Понятия като home office и дистанционна съвместна работа не са нещо ново. Последните няколко дни обаче ясно ни показаха колко важна роля могат да играят технологиите, за да минимизират негативния ефект както върху ежедневието ни, така и върху бизнеса.

Днес, повече от всякога, дигиталното управление на бизнес информация и процеси се налага като изключително важен елемент за компаниите. Софтуерните решения  могат да позволят на служителите във вашата фирма да продължат ежедневната си работа, независимо дали са в офиса, на различни локации или в дома си.

DocuWare – специализирана система за управление на бизнес информация и процеси, която е спечелила доверието на над 18 000 компании и над 500 000 потребители от цял свят, е такова решение.

DocuWare позволява на вашите служители да изпълняват работните процеси, свързани с управление на документи и информация, изцяло онлайн. Системата премахва хартиените документи и ви позволява да работите изцяло с дигитални такива. По този начин процесите по тяхното индексиране, насочване, обработка, изпращане за одобрение и съхранение могат да се изпълняват от всякъде и по всяко време в изцяло дигитална среда. Допълнително, системата позволява цялостната автоматизация на дадени процеси, които следват предварително зададени правила.

DocuWare може да бъде достъпен от всеки един интернет браузър, без нужда от инсталация. Единственото условие за работа със системата е наличие на интернет връзка. Допълнително, DocuWare Mobile ви позволяват да участвате във всички работни процеси през своя смартфон или таблет.

Това са само част от ползите от работата с DocuWare. Нашата цел е да улесним адаптацията към неочаквани условия и ограничения, които влияят както върху личния, така и върху професионалния живот на всички служители. Както и да подпомогнем бизнеса в трудни моменти.

Ако смятате, че можем да бъдем полезни и на вашата организация, ще се радваме да се свържете с нас.

contact-us

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Име и фамилия*

Имейл*

Телефон*

С какво можем да Ви помогнем?*

Изпращайки своите контакти, вие ни предоставяте правото да съхраняваме и използваме данните ви за целите на вашата заявка, както и за последваща информация, свързана с предстоящи събития и активности на Немечек България. Съобразно действащото законодателство, вие имате възможност да прекратите предоставеното право по всяко време.